Nimma 2011.11.12. 12:30

2011.11.12. Reggel.!

 Sziasztok!

Reggeli nagy készülődésben voltunk,mivel hogy ma volt a nagy találkánk.Kicsit előbb kiértünk az adott helyre mint Bigiék.Amikor megláttuk egymást,minimális tartás volt a két kutya között,de szerintünk viszonylag jól kijöttek.Sajna sok időt nem töltöttünk együtt,de az a kevés,ismerkedésre jó volt.Majd hozok képeket,és remélem nem ez volt az utolsó találka.: DD

Miután fájó búcsút vettünk egymástól,elindultunk hazafele.Persze,inkább maradtunk volna még de hát nem lehetett.Hazaérkezve egy kis bemelegítés volt,labdázás főként.Rövidke bemelegítés után,kipróbáltuk ' A Kutya ' c. magazinból vett játékot.

Peca

Ha kutyánk szeret rongyozni,labdázni,kötélhúzósat játszani,megtaníthatjuk a pecázás tudományára.A kedvenc zsákmányára kössünk madzagot,és incselkedjünk,húzócskázzuknk vele.Ha ez már megy,a csalit egy-másfél méteres madzaggal kössük egy kiszuperált horgászbot,felmosónyél stb. végére,és mostantól így játszunk a kutyánkkal.A cél,hogy felugrálásokkal,gyors sprintekre és irányváltásokra késztessük (miközben nekünk alig kell mozogni).Eleinte engedjük hogy gyakrabban elkapja a játékot,ilyenkor alaposan dicsérjük meg,ne vegyük el tőle rögtön.Ha kell,bíztassuk.Mindig a kutyától távolítva mozgassuk a csalit,ezzel váltsuk ki a zsákmányösztönét.Akkor hagyjuk abba,amikor még élvezettel kergeti a tárgyat,a gyakorlat eleinte ne tartson tovább néhány percnél.Kölyök kutyáknak is ajánlott,csak arra figyeljünk oda,hogy nehogy túl nagyot rántsunk az állkapcsukon,szájukban a csalival.Puha,földes területen végezzük a gyakorlatot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És megszerzése.!: DD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És még frizbiztünk is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További Szép Napot Nektek!: ))

A bejegyzés trackback címe:

https://nimmanike.blog.hu/api/trackback/id/tr783372461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása